Joventut de Montornès

Masferrer

Història

L’Ajuntament de Montornès del Vallès és propietari de la masia de Masferrer des de maig de 1981. Des de llavors ha passat per diferents processos de reformes essent els més significatius el de finals dels 80, quan un grup de joves músics de Montornès s'encarreguen de reformar i reconvertir la Masia en un equipament musical, i el de l'any 1994, gràcies a un pla d’ocupació de l’Ajuntament de Montornès, que va decidir de reformar l’equipament per adaptar-lo a les necessitats del moment. L'any 1995 Masferrer reobria les seves portes per donar pas a la fase actual, amb gestió compartida de l’equipament entre el Departament de Joventut, en qualitat de responsable municipal, i l’Associació de músics de Masferrer, com a promotora de les activitats i programacions.

Què es fa?

L'equipament està pensat per potenciar els joves músics. Disposa de 4 bucs s'assaig, equipats amb bateria i equip de veus, una sala de concerts de petit format (per unes 70 persones) i un espai exterior amb escenari per a activitats de més gran format. Els locals d'assaig van destinats a joves majors de 16 anys i es poden fer servir de dilluns a divendres de 15 a 23h i dissabtes i diumenges de 10 a 22h. Els solistes han de ser de Montornès i en el cas dels grups, almenys un dels membres ha de ser del municipi.

L'Associació de Músics de Masferrer és l'encarregada de tirar endavant la programació d'activitats, en la qual destaquen el cicle de concerts estable, el concurs de música Masferer Sona i la mostra amb les bandes que assagen a la Masia, coneguda com a Masferrer dóna la nota.  

Com formar-ne part?

Primer cal una reunió amb el Tècnic de Joventut per conèixer el funcionament de la Masia, horaris disponibles, etc. Per formalitzar la inscripció s’ha d’emplenar la fitxa adient i aportar la documentació requerida.

 

  • Associació Músics Masferrer
  • www.montornes.cat

    Centre Juvenil Satèl·lit, C. de la Llibertat, 10. Telèfon 93 572 39 39, Fax 93 568 11 49 | Avís legal.

    Perception