Joventut de Montornès

L'entrevista de feina

L’entrevista personal és una eina que s’utilitza en tots els processos de selecció de personal per tal que l’entrevistador/a i el/la candidat/a intercanviïn informació sobre una oferta de treball determinada. La seva finalitat és completar la informació del currículum, conèixer al candidat/ta que aspira al lloc de treball i esbrinar si les seves característiques personals i professionals responen al perfil que es demana per ocupar la plaça que s’ofereix. Normalment és el punt i final del procés selectiu.

Abans de l’entrevista és important tenir clar a quina oferta vam respondre, revisar el nostre currículum per tenir ben presents els nostres aspectes que millor encaixen amb l’oferta i buscar informació sobre l’empresa a la que volem accedir.

Durant l’entrevista hem de ser positius i parlar amb seguretat, argumentar les respostes que donem i cuidar la comunicació no verbal (gestos, mirades, somriure, etc.).

Desprès de l’entrevista, si no hem rebut resposta en un temps prudencial, podem trucar a l’empresa per saber com està el procés de selecció.

www.montornes.cat

Centre Juvenil Satèl·lit, C. de la Llibertat, 10. Telèfon 93 572 39 39, Fax 93 568 11 49 | Avís legal.

Perception