Joventut de Montornès
Portada > Notícies > Acords de la trobada del PJMdV, divendres 24 de febrer de 2012

Acords de la trobada del PJMdV, divendres 24 de febrer de 2012

24/02/2012

Es tracta de la primera trobada perquè els joves de Montornès participin en el procés de desplegament del Pla Jove. En aquesta ocasió s'ha convidat a joves associats, amb la intenció que ells mateixos puguin fer d'altaveus entre els seus companys i companyes; entre tots plegats haurem d'anar estenent la veu perquè el procés es mantingui obert a qualsevol jove de Montornès que s'hi vulgui sumar.

La Regidoria de Joventut vol entendre la participació juvenil com a vertebradora de les polítiques de joventut que es facin al municipi a partir d'ara. Però es tracta d’una concepció de participació que va més enllà de proposar activitats i esperar que algú altre les porti a terme; s’entén la participació lligada a compromís personal i responsabilitat, on els tempos se’ls marca cadascú.

Es fa un resum del cotingut del PJMdV, s'obre un torn de paraula i s'acorda una propera trobada d'aquí a un mes. En aquesta ocasió, el Departament de Joventut serà l'encarregat dels aspectes logístics i els joves assistents es comprometen a traspassar la informació entre els seus companys i companyes.

 

Arxivat a: Pla Jove de Montornès del Vallès

Fer un comentari

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc. *

Escriu els caràcters de la imatge. *

www.montornes.cat

Centre Juvenil Satèl·lit, C. de la Llibertat, 10. Telèfon 93 572 39 39, Fax 93 568 11 49 | Avís legal.

Perception