Joventut de Montornès
Portada > Notícies > Forum Jove juliol14

Forum Jove juliol14

04/07/2014

El Pla Jove de Montornès esgotarà la seva vigència a finals d'any, però abans d'això cal arribar preparats. Des del Departament de Joventut organitzem pel proper divendres 11 de juliol un FORUM JOVE amb la finalitat de presentar i avaluar la feina feta fins al moment i proposar noves actuacions per al nou Pla.

Per fer-ho és fa imprescindible la participació de la gent jove del municipi, que tant a nivell individual com col·lectiu, es vulgui involucrar en la renovació i consolidació d’un grup motor, així com en diferents grups de treball segons afinitats i interessos.

El Fòrum Jove tindrà lloc el divendres 11 de juliol a la sala Stoping de Montornès a partir de les 20h i es clourà amb un sopar - concert.

Arxivat a: Pla Jove de Montornès del Vallès

Fer un comentari

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc. *

Escriu els caràcters de la imatge. *

www.montornes.cat

Centre Juvenil Satèl·lit, C. de la Llibertat, 10. Telèfon 93 572 39 39, Fax 93 568 11 49 | Avís legal.

Perception