Joventut de Montornès
Portada > Notícies > Espai Micro Obert

Espai Micro Obert

05/09/2014

Carpa Jove - Festa Major 2014

El Departament de joventut organitza pel dilluns de Festa Major l'Espai Micro Obert, una proposta adreçada a joves entre 16 i 29 anys que vulguin compartir amb els altres les seves habilitats o inquietuds artístiques com a DJ's, rapsodes, actors, músics, ballarins, monologuistes, mags, malabaristes, etc.

Aquesta activitat s'emmarca en el procés d'actualització del nou Pla Jove Local, així que durant tota la tarda els i les joves que vulguin podran presentar al personal del Departament les seves idees i projectes per fer de Montornès un municipi més adequat a les seves necessitats com a joves en diferents àmbits (educació, laboral, lleure, esportiu, etc.)

Les persones interessades en participar a l'Espai Micro Obert ho poden fer a títol individual o en grup. La inscripció és gratuïta i s'ha de formalitzar abans del dijous 18 de setembre al Centre Juvenil Satèl·lit. El mateix dilluns 22 també es podran fer inscripcions, sempre i quan es puguin encabir amb les presentades prèviament i s'ajusti als criteris de la convocatòria.

Arxius adjunts

Arxivat a: Esports, Pla Jove de Montornès del Vallès

Fer un comentari

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc. *

Escriu els caràcters de la imatge. *

www.montornes.cat

Centre Juvenil Satèl·lit, C. de la Llibertat, 10. Telèfon 93 572 39 39, Fax 93 568 11 49 | Avís legal.

Perception