Joventut de Montornès
Portada > Notícies > Resposta Espai Micro Obert

Resposta Espai Micro Obert

24/09/2014

El passat dilluns 22 de setembre, en el marc de la Festa Major, des del Departament de Joventut es va organitzar aquest espai amb una doble finalitat. Per una banda, lúdica, on aquells i aquelles jovs que així ho han volgut han pogut compartir amb les persones assistents les seves habilitats. En aquest sentit vam comptar amb dues actuacions musicals i una demostració de freestyle futbol.

Per altra banda, aquesta actuació forma part de la campanya de llançament per renovar el 9PlaJove 2015-2019. Es van muntar uns panells informatius del que s'ha fet fins ara i es van recollir unes enquestes perquè els i les joves que així ho van voler poguessin fer arribar les seves opinions sobre el funcionament dels diferents recursos que troben al municipi i quines millores pensen que es podrien fer. L'enquesta aborda diferents àmbits: educació, ocupació. habitatge, cultura, oci i lleure, esports, salut i benestar, participació, mobilitat, informació, cohesió social, cooperació i convivència. Una enquesta exhaustiva per tenir un dibuix ben ajusatt del municipi.

Arxivat a: Pla Jove de Montornès del Vallès

Fer un comentari

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc. *

Escriu els caràcters de la imatge. *

www.montornes.cat

Centre Juvenil Satèl·lit, C. de la Llibertat, 10. Telèfon 93 572 39 39, Fax 93 568 11 49 | Avís legal.

Perception