Joventut de Montornès
Portada > Notícies > Festa de presentació del 9Pla Jove de Montornès

Festa de presentació del 9Pla Jove de Montornès

02/11/2015

El proper dissabte 7 de novembre a partir de les 20 h es celebrarà al Teatre Municipal la jornada de presentació del 9Pla Jove de Montornès 2015 – 2019, el segon pla integral de joventut de Montornès, un pla que recull les línies marc de les polítiques municipals en matèria de joventut per als propers 5 anys.

La feina de diagnosi i disseny de les accions a desenvolupar ha comportat uns mesos de treball, que han donat com a fruit el nou Pla Jove 2015 – 2019, un recull d’oportunitats, recursos i serveis adreçats als i les joves amb la finalitat de viure plenament la seva condició juvenil, promoure el seu desenvolupament integral, els seus processos d’emancipació i l’exercici de la lliure ciutadania.

El nou Pla s’estructura en 4 línies estratègiques i un seguit d’àmbits de treball, amb la voluntat de donar resposta a 8 objectius generals i 14 específics. Tot plegat es concreta en un total de 49 actuacions que el proper dissabte 7 de novembre es donaran a conèixer de manera atractiva, distesa i propera, buscant que els i les joves tornin a ser els protagonistes, generant moments d’intercanvi entre els i les assistents. Comptarem amb una representació teatralitzada, música en directe a càrrec de grups locals i un sopar amb cocktails saludables.

Arxivat a: Pla Jove de Montornès del Vallès

Fer un comentari

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc. *

Escriu els caràcters de la imatge. *

www.montornes.cat

Centre Juvenil Satèl·lit, C. de la Llibertat, 10. Telèfon 93 572 39 39, Fax 93 568 11 49 | Avís legal.

Perception