Joventut de Montornès
Portada > Notícies > Montornès ja té 9Pla Jove

Montornès ja té 9Pla Jove

06/11/2015

El Ple de la Corporació va aprovar en la sessió d'ahir dijous 5 de novembre el nou Pla Jove de Montornès 2015 - 2019. El document estarà en exposició pública durant 30 dies, passats els quals es donarà per aprovat definitivament si no s'han presentat al·legacions.Es tracta del segon pla integral de Joventut; el primer va deixar de tenir vigència a finals del 2014.

El 9Pla Jove recull un total de 49 actuacions diferents que s'estructuren en 4 línies de treball: emancipació i autonomia, participació i dinamització juvenil, promoció de la salut i creació cultural i cohesió social i territorial.

El proper dissabte 7 de novembre els i les joves de Montornès estan convidats a la Festa de Presentació del Pla, que es farà amb un format distés i proper, tornant a buscar les percepcions del jovent perquè també puguin validar aquest nou projecte que tot just ara comença a caminar.

Serà a partir de les 20 h al Teatre Municipal.

Arxivat a: Pla Jove de Montornès del Vallès

Fer un comentari

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc. *

Escriu els caràcters de la imatge. *

www.montornes.cat

Centre Juvenil Satèl·lit, C. de la Llibertat, 10. Telèfon 93 572 39 39, Fax 93 568 11 49 | Avís legal.

Perception