Arriba el HIELO Festival!

HIELO Festival arriba per quedar-se: un nou format de festival on la música urbana és el centre amb l’objectiu de donar suport als artistes emergents del Vallès!

El festival es realitzarà el dia 8 de setembre en una ambient vibrant i ple d’energia a la Masia Can Masferrer.

El festival es vol consolidar com una plataforma pels artistes emergents en l’àmbit urbà, amb una finalitat clara, potenciar el talent local i brindar l’oportunitat de mostrat el seu art i connectar-se amb el públic.

El HIELO Festival comptarà amb una alineació de joves artistes que s’estan obrint pas a la indústria musical. L’escenari estarà replet d’emocions, amb actuacions en viu i DJ’s, que presentaran la millor música urbana en totes les seves variants.

A més de la música, el Hielo Festival oferirà una varietat d’activitats complementàries como l’Open mic que faran que aquesta experiència sigui encara més especial.

No et perdis l’oportunitat de viure una experiència musical inigualable i fer suport als artistes de la zona. Estigues al corrent de les últimes notícies i actualitzacions seguint les xarxes socials oficials del festival 

La proposta surt de l’Assamblea Jove +18 dels Kosmos.

Per a més informació cal adreçar-se al WhatsApp 673 532 609 o al correu joventut@montornes.cat . També pots seguir a Joventut a les xarxes socials:

-Web www.joventut.montornes.cat

– Instagram @joventutmontornes

– Twitter @jovemontornes

– Facebook Joventut Montornès

– Tik tok @joventutmontornes