Inscripcions

Torneig Skate

16 JULIOL DE 2022 a les 17h
SKATEPARK de MONTORNÈS DEL VALLÈS

Primera competició d’Skate a Montornès
Obsequis per totes les persones participants
Obsequis de STREETWARS pels guanyadors/es
valorats en més de 300€

Torneig de futbol en format de lligueta, per a infants i joves de 4t de primària a 2n d’ESO.

Dues categories:

infants: de 4t a 6è de primària (dimarts)

joves: 1r i 2n d’ESO (divendres)

El torneig es realitzarà al nou espai poliesportiu de Montornès Nord (Cruyff Court) durant el mes de juliol, amb 6 jugadors mínim per equip. Es recomanen equips de 8 persones.
Els equips s’han d’inscriure a la web de joventut https://joventut.montornes.cat/inscripcions/ o a l’oficina del barri de 10 a 16h de dilluns a dijous. El límit per inscriure’s és l’1 de juliol.

Les dates i horaris del torneig infantil serà el 8, 15, 22 i 29 de juliol de 18h a 21h.

i les dates i horaris del torneig jove serà el 7, 14, 21 i 28 de juliol de 18h a 21h.

MONTORNÈS ZOMBIE

TOT UN POBLE, TOTA UNA NIT… VIU UNA INFECCIÓ ZOMBIE!!!

SOBREVIURÀS A L’APOCALIPSI?

Dissabte 9 de juliol a les 22h, la Montornès zombie, un joc de rol en viu de supervivència. Els i les participants hauran de sobreviure a una infecció zombie i hauran de superar les diferents proves que se’ls hi presentin. El joc es realitzarà per tot Montornès durant bona part de la nit. Els menors de 14 anys que vulguin participar hauran d’anar acompanyats per un adult.

Tenim descomptes disponibles pel jovent de Montornès! Demana’ls al 673532609 o a l’Sputnik

Gràcies als Kosmos hi haurà descomptes en el cost de la inscripció als i les joves de Montornès. Els primers a apuntar-se tindran descomptes més grans. Per obtenir el descompte s’hauran de posar en contacte amb el Departament de Joventut. El preu anirà dels 15€ als 25€, depenent dels descomptes que s’hi puguin aplicar. 

(Aforament limitat)

Arriba la segona edició del Túnel del terror d’estiu a Montornès, una activitat del Kosmos relacionada amb el terror pel proper mes de juliol.

Les entrades són gratuïtes  i es poden adquirir a través d’entrapolis.

El túnel de terror, que es realitzarà el dissabte 2 de juliol a Can Xerracan a partir de les 22h. El grup de joves que lideren l’activitat han decidit tornat a repetir l’experiència del túnel del terror d’estiu després de l’èxit de l’any passat. La temàtica d’aquest any girarà al voltant d’un casament entre una parella: una d’elles és una científica que fa investigacions macabres. Alguna cosa se li ha creuat al cap i decideix utilitzar un sèrum del laboratori al casament…

El següent dimecres 9 de juliol es farà la Montornès Zombie a partir de les 22h. Un joc de rol en viu de supervivència. Els i les participants hauran de sobreviure a una infecció zombie i hauran de superar les diferents proves que se’ls hi presentin. El joc es realitzarà per tot Montornès durant bona part de la nit. Els menors de 14 anys que vulguin participar hauran d’anar acompanyats per un adult.  Les inscripcions i el pagament es podrà realitzar per la web a l’enllaç www.joventut.montornes.cat/inscripcions o presencialment a l’Sputnik.

Com a recomanacions per l’activitat: que les persones assistents portin una llanterna.

Les entrades seran gratuïtes i es podran adquirir properament a l’entrapolis a partir del 25 de juny. L’activitat no està recomanada per a menors de 12 anys.