UN POL DE REFERÈNCIA COMUNITÀRIA

Benvinguts i benvingudes al Sputnik! El nou equipament juvenil de Montornès ja és una realitat!

Aquest espai és el resultat de les il·lusions, les idees i energia dels joves de Montornès. Un espai de creació i expressió cultural i social que transformi i millori la vida juvenil.

Ubicat al barri de La Bòbila, neix amb l’objectiu d’esdevenir un pol de la vida comunitària del jovent montornesenc. Complementarà i ampliarà al Centre Juvenil Satèl·lit, situat a Montornès Nord.

Les instal·lacions inclouen espais per a la gestió, una sala polivalent amb accés a terrassa, sala d’estudis, sales de tallers i diversos espais exteriors per poder fer-hi espectacles i desenvolupar-hi activitats artístiques i culturals.

L’equipament també acull el Gastrobar, una iniciativa del departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç per a l’impuls de projectes cooperatius d’economia social i solidària.

Adreça: carrer Molí, núm. 28 (08170) Montornès del Vallès

Telèfon: 93 572 39 39

a/e: joventut@montornes.cat

Horari: dimarts, dimecres, dijous i divendres: de 16h a 20h

El Centre Juvenil Sputnik neix amb l’objectiu d’esdevenir un veritable pol de la vida comunitària del jovent montornesenc. La tasca que es duu a terme complementa i amplia la que es desenvolupa des de fa anys al Centre Juvenil Satel·lit, a Montornès Nord.

Activitats i equipament del Centre Juvenil SPUTNIK

Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Avui

Darrers Esdeveniments

Teatrefòrum “(Súper)vivent”

CENTRE JUVENIL SPUTNIK Carrer Molí núm. 28, Montornès del Vallès

🎭(SÚPER)VIVENT🎭El grup de grans del projecte de teatre social presenta la seva obra (SÚPER)VIVENT.Sinopsi: Amb aquesta obra volem deixar de silenciar i d'invisibilitzar els suïcidis. Volem donar a conèixer i...

Gratuït

SORTIDA A BLANES + ESCALADA AQUÀTICA

CENTRE JUVENIL SPUTNIK Carrer Molí núm. 28, Montornès del Vallès

Amb la proposta de sortides joves, cada dimecres de juliol fem sortides joves! La segona és a Blanes concretament a la platja de Costa Brava, prop de Barcelona i amb...

10€

CONCERT SOLIDARI LA SOCIAL DISFUNKTION

CENTRE JUVENIL SPUTNIK Carrer Molí núm. 28, Montornès del Vallès

Concert en petit format, on la recaptació es destinarà a una caixa de resistència per col·laborar amb el Sahara.

Gratuït

CALENDARI D’ESDEVENIMENTS