Dimensió Crítica

Programa per promocionar el benestar emocional i per la prevenció en el consum de drogues i pantalles.

Aquesta és la meva dimensió?

Estàs desmotivat? Sents malestar? Tens dificultats per a controlar les teves emocions? Estàs preocupat per alguna cosa? Vols que parlem de situacions relacionades amb l’ús de drogues o pantalles?

Si has dit que SI a les preguntes que t’hem plantejat no t’ho pensis més,  aquesta és la teva dimensió!

Des de la dimensió crítica estem al cas que viviu moments de canvi motivats per la construcció de la vostra identitat pel que és molt possible que us trobeu amb dificultats per a gestionar els vostres pensaments, les vostres emocions i respostes.

Per aquesta raó, la dimensió crítica ofereix acompanyament a adolescents i joves com tu i els teus familiars. Aprofita-te’n!!!

Assessorament en la promoció del benestar emocional

Espai de confiança i proximitat on podràs parlar amb una persona professional de forma totalment confidencial. T’escoltem i acompanyem en moments de malestar o d’incertesa amb la parella, la família, les amistats. En processos de dol, en situacions de conflicte,  d’ansietat, d’angoixa, en el moment de com fer una bona tria.

Trobareu eines que us serviren per gestionar les vostres emocions i sensacions per prioritzar els pensaments positius que t’ajudin a resoldre situacions complexes.

Com sabeu,  el compartir les vostres preocupacions us ajudarà a triar la millor solució.

Servei d’Assessorament en Drogues i Pantalles (SADIP)

Servei d’informació, orientació i acompanyament sobre temes relacionats amb drogues  i pantalles per fer-ne un ús més segur, saludable, responsable i crític.

  • Informació: sobre drogues, pantalles i xarxes socials.
    (substàncies, efectes, consums, ciberassetjament, ciberviolències, defensa digital, sexualitat en línia, impacte de les xarxes socials…)
  • Orientació:  tant si la consulta té a veure amb tu com si vols ajudar a un familiar, amic, amiga, company o companya que ho necessiti.
  • Acompanyament: per resoldre una situació de malestar o problemàtica relacionada amb els usos de drogues i pantalles.