Coneix-nos

Qui som

El Departament de Joventut de Montornès del Vallès som un servei públic que treballa pel jovent del municipi de 12 a 30 anys.

Som un equip de professionals multidisciplinar i especialitzat/des en polítiques de Joventut.

PAMELA

Administrativa

Davant d’una tempesta no capeja el temporal, ella agafa una taula de surf i fa el pi a la cresta de l’onada. És més elàstica que els límits municipals en temps de pandèmia i està més en forma que en Chuck Norris! Malgrat aquesta fortalesa de Wonder Woman, en realitat li agrada cultivar el seu interior i l’interior dels demés, parlant d’interior, el seu estómac és capaç de digerir 15 capses de donuts sense que la resta del cos ho sàpiga.

URI

Dinamitzador

És igual que el Ronaldinho: entre el futbol i la festa, prefereix la festa. Diu que el secret de la felicitat és semblar normal per fora i estar una mica boig per dins.
És un activista de la cultura popular, si es pogués anar en bicicleta i portar un gegant a l’hora, ho faria (potser ho ha fet). Sap totes les banderes del món i sempre somriu mentre et pregunta com et va la vida.

DANI

Tècnic de Joventut

Li flipa viure, sempre et pregunta com estàs, pensa per sobre de les nostres possibilitats, el seu cervell és l’Usain Bolt dels cervells i la seva matèria gris és més gris que el futur de Fran Perea. És tot un playmobil actiu (i té la mateixa flexibilitat) la cultura i l’educació són la seva devoció i està enamorat de tot el que sigui construir en col·lectivitat, si li cantes una cançó i no se la sap és que no existeix.

AINOA

Dinamitzadora

Teatrera en l’únic sentit de la paraula, el bo! Una artista de la pista, disfrutona i alegre.
No és que sigui fan dels gegants de Montornès, sinó que els gegants son fans seus.
Viu amb tota la plenitud possible, amb tots els sentits, amb tota la eufòria… per l’escenari salvatge de la vida
Com a bona panda que va ser, sempre ho serà, i això fa que conegui alló que realment importa (el sentit cosmic de la vida)

TANIA

Dinamitzadora

Pura sensibilitat, tendresa i compromesa, aplicada i desmadrada a parts iguals. Aquesta dicotomia entre calma i festa, entre el bé i el mal, fa que tan aviat pugui cuidar la teva iaia com que pugui cremar la nit sencera. Viatja amb avió i de vegades llegint. Heroïna sense capa, vola per les xarxes a l’estil Marvel, quedeu-vos a veure els seus post-crèdits.

ISRA

Dinamitzador

Sempre té idees de bomber que fan que qualsevol cosa pugui ser emocionant, McGyver al seu costat és un preescolar intentant fer manualitats. Amb un xiclet i una arracada pot construir una gran animalada. La NASA el vol fitxar però prefereix jugar i viure amb la família i els amics aventures sense parar.

Què fem?

Treballem per millorar la vida dels i les joves i donar resposta a les seves necessitats d’una manera integral, amb l’objectiu que puguin gaudir d’una vida plena individual i comunitàriament.

Com ho fem?

  • A través del projecte de democràcia directa i apoderament juvenil “Kosmos, pressupostos participatius joves”.
  • Amb els projectes educatius de l’Sputnik i El Satèl·lit.
  • Amb l’acompanyament individualitzat a través de l’assessoria integral.
  • Posant molt èmfasi en el desplegament de les més de 40 accions recollides al Pla local de Joventut, en coordinació amb altres serveis i departaments de l’Ajuntament.

On som

Centre Satèl·lit

Adreça: carrer Llibertat núm.10 (08170) Montornès del Vallès

Telèfon: 93 572 39 39

Horari: dimarts, dimecres, dijous i divendres: de 17 h a 20 h

Centre Sputnik

Adreça: carrer Molí núm. 26 (08170) Montornès del Vallès

Telèfon: 93 572 39 39

Horari: dimarts, dimecres, dijous i divendres: de 17 a 20 h. Dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13.30 h

També ens podeu trobar al servei PIDCES a:

Els divendres a l’hora del pati.

Els dimecres a l’hora del pati.