Arterízate: l’art d’improvisar, a l’Sputnik!

El Departament de Joventut està organitzant la jornada Arterízate, sorgida dels pressupostos participatius Kosmos 2022.

La jornada girarà al voltant de la improvisació des de diferents disciplines artístiques: les arts escèniques, plàstiques, la dansa i la música.

Tota la jornada es realitzarà el dissabte 30 d’abril al CJ Sputnik i comptarà amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Teatre. 

La jornada constarà de diferents activitats al llarg del dia. Obrirà la jornada la formació en tècniques d’improvisació al teatre, adreçat a gent que s’està iniciant en el món del teatre, impartit pel grup avançat de l’Aula de Teatre de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Teatre. 

Per la tarda serà el torn d’una formació en tècniques d’improvisació de dansa impartit per la mestra de dansa Gemma Calvet, de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Teatre. 

Pots inscriure’t aquí a algun dels dos tallers. 

A les 19h de la tarda el percussionista Santi Serratosa oferirà un taller de percussió corporal gratuït i adreçat a tots els públics. 

El grup Impro con Limón oferirà un espectacle d’improvisació gratuït a tots i totes les assistents i, seguidament i per tancar la jornada, el DJ montornesenc Raul Ortega farà una mostra d’improvisació musical al pati de l’Sputnik. 

Al llarg de la jornada, l’artista Kamma Marlo realitzarà un mural en commemoració de la jornada. 

 

Per a més informació cal adreçar-se al WhatsApp 673 532 609 o al correu joventut@montornes.cat . També pots seguir a Joventut a les xarxes socials:

– Instagram @joventutmontornes

– Twitter @jovemontornes

– Facebook Joventut Montornès

– Tik tok @joventutmontornes