Assemblea Jove 2021 Retrobem-nos

“Retrobem-nos”: Assemblea Jove 2021

El jovent montornesenc es reunirà diumenge a la Carpa Polivalent El Sorralet per triar les activitats que formaran part dels pressupostos del departament municipal de Joventut per a l’any vinent. Enguany, s’han rebut un centenar de butlletes amb propostes que s’han concretat en 32 els i les joves defensaran i escolliran a la trobada.

Els pressupostos participatius KOSMOS del departament municipal de Joventut arriben a la 4a edició. Enguany es recupera l’acte de votació de les activitats de manera presencial, que l’any passat va tenir lloc al Centre Juvenil Sputnik en grups reduïts i també de manera telemàtica.

Diumenge, a les 18 h, els i les joves de 12 a 30 anys tornaran a aplegar-se a la Carpa Polivalent, escenari de l’Assemblea Jove en els dos primers anys. Enguany l’organització ha rebut un centenar de butlletes que es transformaran en 32 propostes concretes que passaran a votació.

El jovent haurà de defensar i triar les seves iniciatives preferides ajustant-se al pressupost, xifrat en 45.000 euros, el doble que l’any passat.

En aquesta ocasió també es recupera el sistema de votació per blocs d’edat (de 12 a 16 anys, i de 17 a 30). També hi haurà altres dues categories: un bloc de propostes solidàries (fins a 5.000 euros) i un altre d’inversions a l’espai públic (fins a 15.000 euros). La resta d’activitats comptaran amb un pressupost de 25.000 euros.

Les propostes estan actualitzades a la web