Carnaval Party!

Els i les joves de 4rt d’ESO del Vinyes Velles organitzen pel divendres 17 de febrer una festa de Carnaval. L’activitat, sorgida dels pressupostos participatius joves – Kosmos, compta amb el suport del Departament de Joventut i de l’AMPA Vinyes Velles.

 

La festa, que és per joves de 12 a 16 anys, es realitzarà a la Sala Gran (soterrani) del Teatre Margarida Xirgu. Aquesta començarà a les 18h i acabarà a les 23h.

 

Les entrades es podran adquirir contactant amb el grup de joves que organitzen la festa a través del seu compte d’instagram @carnavalvv o al CJ Sputnik a partir de dimarts 7 de febrer. El preu d’aquestes serà de 3€. Hi haurà barra amb begudes sense alcohol i menjar. Els diners recaudats ajudaran a finançar el viatge de final de curs a Itàlia dels joves de 4rt d’ESO. 

 

Els i les joves més grans podreu gaudir d’una nit de festa el dissabte 18 de febrer al CEM les Vernedes, amb una festa organitzada pel departament de Cultura. Les entrades es podran adquirir a la plataforma Entrapolis. 

 

Per a més informació cal adreçar-se al WhatsApp 673 532 609 o al correu joventut@montornes.cat . També pots seguir a Joventut a les xarxes socials:

– Instagram @joventutmontornes

– Twitter @jovemontornes

– Facebook Joventut Montornès

– Tik tok @joventutmontornes