CONCERTS SOLIDARIS

El passat diumenge 18 de juliol va finalitzar el cicle de concerts solidaris proposat i organitzat per dues joves de Montornès a través dels Kosmos 2021. El cicle ha constat de quatre concerts realitzats entre els mesos de juny i de juliol al Centre Juvenil Sputnik.

El grup Ketekalles va iniciar aquest cicle el diumenge 6 de juny, coincidint amb la inauguració de l’equipament, i han tancat el cicle el grup vallesà Zesc i la valenciana Jazzwoman. També han col·laborat els grups de música La Fera i La Social Disfunktion.

Cada concert ha anat vinculat amb una causa social i una entitat solidària amb la qual el públic podia col·laborar a través d’una caixa de resistència. Abans de cada concert hi ha hagut diferents xerrades per donar a conèixer al públic assistent cada causa social. En total, en els quatre concerts solidaris, hi han assistit unes 312 persones.

A més de la col·laboració directa del públic a través d’aquestes caixes de resistència, l’Sputnik Gastrobar ha donat entre el 20 i el 25% del total recaptat de les consumicions els dies dels concerts, així com s’ha venut un llibre solidari sobre la vida de l’activista indígena Cristina Bautista. En total s’han aconseguit 650€, que es repartiran a les diferents entitats solidàries: el Consejo Regional Indígena del Cauca, Solidary Wheels, la Federació d’Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahraui i l’entitat local Globus pels Valents.

Volem agrair a les joves que han organitzat l’activitat; a la Berta Camprubí, al Toni Guirao i a l’Agència Talaia per la seva col·laboració a les xerrades solidàries; als grups de música Ketekalles, La Fera, La Social Disfunktion, Zesc i Jazzwoman; a l’Sputnik Gastrobar.

Per si voleu veure com va anar, us deixem el resum: AQUÍ

imagotip kosmos