DegustART

Des de Joventut estem organitzant la primera edició de la jornada DegustART, activitat escollida a l’Assemblea dels Kosmos +18, els pressupostos participatius joves.

La jornada es realitzarà el dissabte 20 de maig d’11 a 13:30h al Centre Juvenil Sputnik.

L’activitat, dirigida a joves d’entre 18 i 30 anys de Montornès del Vallès, consistirà en pintar un quadre, triat pel grup motor de l’activitat, mentre es realitza una degustació de vi. No cal tenir experiència prèvia pintant, ja que hi haurà una persona professional que guiarà pas a pas a les persones assistents per poder realitzar el quadre.

Els i les joves que estiguin interessades han de portar l’autorització que trobaran aquí i entregar-la al CJ Sputnik del 2 al 12 de maig. IMPORTANT! Com a màxim es podran portar dues inscripcions per persona.

Un cop s’entregui l’autorització es facilitarà un document per poder fer el pagament. La plaça no estarà confirmada fins que no es realitzi el pagament. El cost del taller serà de 5€, la resta estarà finançat pels Kosmos.

Les places són limitades. Hi haurà una llista d’espera.

Per a més informació cal adreçar-se al WhatsApp 673 532 609 o al correu joventut@montornes.cat . També pots seguir a Joventut a les xarxes socials:

– Instagram @joventutmontornes

– Twitter @jovemontornes

– Facebook Joventut Montornès

– Tik tok @joventutmontornes