ENLAIREM L’SPUTNIK AMB SOLIDARITAT

El diumenge 6 de juny s’inicia el cicle de concerts solidaris del Kosmos 2021 amb el concert de les Ketekalles a l’Sputnik.

La jornada començarà a les 18h amb la xerrada “En guerra, Colòmbia continua en guerra”: Què ha passat a Colòmbia després dels acords de pau de 2016? Per què les noves protestes dels moviments populars i indígenes colombians? Què hi ha darrere de la criminalització i la repressió per part de l’estat colombià? Per on passen les possibles solucions?

Aquestes i altres preguntes li podrem fer a la periodista i activista pels drets humans Berta Camprubí, actualment col·laboradora als mitjans de comunicació Salto, La Directa i Público, i també a l’activista del col·lectiu Maloka, Fabian Torres. Per poder assistir a la xerrada cal inscriure’s aquí https://forms.gle/nqMCVudd5jkwN3oi9

A les 20:30h serà el torn de les Ketekalles, que presentaran el seu CD “Remendar el caos” llançat al febrer de 2020. A les 19.30h s’obriran les portes.

Seguidament hi haurà un acte d’inauguració de l’Sputnik amb la col·laboració de l’Associació Ball de Diables i Drac de Montornès.

Per poder assistir al concert de les KeteKalles i a l’acte d’inauguració les entrades estan a https://www.entrapolis.com/organitzador/ajuntament-de-montornes-del-valles

Més concerts solidaris a l’estiu

Aquest concert inaugura el cicle de concerts solidaris que hi haurà al llarg de l’estiu. Cada concert obrirà una caixa de resistència a una causa solidària. Aquest és el calendari:

  • Diumenge 6 de juny – a les 20.30h KETEKALLES. Caixa de resistència pel Consejo Regional Indígena del Cauca (CRIC).
  • Diumenge 20 de juny -20:30h Concert LA FERA. Caixa de resistència per Proactiva Open Arms.
  • Diumenge 4 de juliol – 20:30h Concert SOCIAL DISFUNKTION. Caixa de resistència pel Sahara.
  • Diumenge 18 de juliol 19.30h ZESC + JAZZWOMEN. Caixa de resistència per Globus pels Valents.