Es busquen persones mentores!

El Departament de Joventut està buscant mentors i mentores per participar en el projecte de Mentoria Jove, sortit dels Kosmos 2022. Aquesta serà la segona edició del projecte.

Segons la Coordinadora de Mentoria Social, entitat que dóna suport tècnic en el projecte, un mentor o mentora és la persona que amb major experiència ajuda de manera voluntària a una altra persona amb menys experiència en el seu procés cap a la superació d’obstacles de diferents tipus. Els i les mentores guien, orienten i fan costat a les persones mentorades per a aconseguir els seus objectius.

El perfil de mentors i mentores que s’està buscant és de joves d’entre 19 i 25 anys amb ganes de fer de mentoritzar a joves de 2n i 3r d’ESO amb necessitats de motivació per acabar i continuar els estudis, d’acompanyament emocional o de participar a la vida comunitària del municipi, entre d’altres.

Els i les joves interessades han de tenir habilitats socials, ganes de participar i compromís per destinar 1,5h a la setmana a la mentoria.

Elsi les joves que tinguin interès hauran de posar-se en contacte amb l’equip de joventut.

Per a més informació cal adreçar-se al WhatsApp 673 532 609 o al correu joventut@montornes.cat . També pots seguir a Joventut a les xarxes socials:

– Instagram @joventutmontornes

– Twitter @jovemontornes

– Facebook Joventut Montornès

– Tik tok @joventutmontornes