Estiu jove 23

El Departament de Joventut de Montornès organitzem diferents activitats durant el mes de juny i juliol.  Les diferents activitats de l’Estiu Jove de Montornès són independents i totes elles configuren una programació conjunta, tot i que són no és un casal d’estiu a l’ús: els i les joves es poden inscriure a les diferents activitats segons els seus interessos, triant el que volen fer. Pràcticament la totalitat d’activitats que s’ofereixen han estat escollides i liderades a través de l’Assemblea Jove de Pressupostos Participatius Joves (els Kosmos).

Aquest any s’augmenten el número de tallers que es faran a l’Sputnik: es manté el taller tecnològic, que l’any passat va tenir molt bona acollida, i com a novetats hi haurà un taller de cuina de supervivència, adreçat a joves adolescents, i un d’astronomia (nocturn) adreçat a joves de 12 a 30 anys.

Pel que fa a les sortides, aquest any s’ofereixen el doble de sortides que l’any passat: Illa Fantasia, Water World i el Tibidabo es consoliden com a activitats d’èxit i es dupliquen per tal d’arribar al màxim de joves possibles. Com a novetat en les sortides, aquest any anirem per primer cop a jugar un parell de partides al Làser tag i a la bolera i també anirem a Naturlandia (Andorra).

Procés d’inscripció i adjudicació de places

Es mantindrà el sistema de sorteig en cas que hi hagi més preinscripcions que places. Cada jove tindrà un número assignat segons l’ordre de realització de la preinscripció.

Funcionament del sorteig i adjudicacions de places

El divendres 2 de juny, a les 17:30h, es realitzaran els diferents sorteigs de les activitats que comptin amb més preinscripcions que places. El número que surti al sorteig de l’activitat en qüestió serà pel qual es començarà l’adjudicació de places, i es seguirà un ordre correlatiu fins a arribar al màxim de places disponibles. Les places disponibles variaran segons l’activitat, el número d’organitzadors/es, d’educadors/es i de places reservades a joves amb Necessitats Educatives Especials.

Confirmació de places

El dilluns 5 de juny es penjarà a la web el llistat d’adjudicació de places. El número de la preinscripció serà el número d’identificació del/la jove. Les persones que obtinguin plaça l’hauran de confirmar en el termini que es detalla en el següent apartat (inscripcions en primera convocatòria), fent el pagament de l’activitat. En cas que no sigui així, s’avisarà a les persones en ordre de llista d’espera i s’obrirà el període de segona convocatòria d’inscripcions. Els joves de fora de Montornès romandran en llista d’espera i tindran lloc en cas que quedin places disponibles després de la segona convocatòria d’inscripcions.

Terminis

  • Preinscripcions: dimarts 16 de maig 2023 fins al dimecres 31 de maig de 2023.
  • Sorteig (en cas que sigui necessari): divendres 2 de juny 2023 a les 17:30h a l’Sputnik i per instagram
  • Formalitzar inscripcions (primera convocatòria): dimarts 6 de juny fins al divendres 9 de juny
  • Formalitzar inscripcions (segona convocatòria): de dimarts 13 a divendres 16 de juny

Tant les preinscripcions com les confirmacions de les places es centralitzaran al CJ Sptunik. L’horari del CJ Sputnik és de dimarts a divendres de 16 a 20h.

+ Info a DOCUMENT ESTIU JOVE’23 , al WhatsApp 673 532 609 o al correu joventut@montornes.cat .

AQUÍ trobaràs les inscripcions.

També pots seguir a Joventut a les xarxes socials:

– Instagram @joventutmontornes

– Twitter @jovemontornes

– Facebook Joventut Montornès

– Tik tok @joventutmontornes