Estiu jove’24

El Departament de Joventut organitzem diferents activitats durant el mes de juny i juliol.  Les diferents activitats de l’Estiu Jove de Montornès són independents. Totes elles configuren una programació conjunta, tot i que són no és un casal d’estiu a l’ús: els i les joves es poden inscriure a les diferents activitats segons els seus interessos, triant el que volen fer. A l’oferir cada activitat independentment s’ofereixen més places, amb la voluntat d’arribar al màxim de joves possibles. Pràcticament la totalitat d’activitats que s’ofereixen han estat escollides i liderades a través de l’Assemblea Jove de Pressupostos Participatius Joves (els Kosmos).

Com a novetat, aquest any els tallers es faran, de manera alterna, al Centre Juvenil Sputnik i a l’Espai Jove Satèl·lit. Els tallers són de tecnologia, teatre i cuina. El preu dels tallers és de 5€ per taller, preu regulat per l’ordenança fiscal número 52 de l’Ajuntament de Montornès. Com a excepció, el taller de cuina és gratuït ja que està subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Pel que fa a les sortides, aquest any es tornen a oferir dues sortides a la setmana: Illa Fantasia, Water World i el Tibidabo es consoliden com a activitats d’èxit i es dupliquen per tal d’arribar al màxim de joves possibles. Els i les joves només podran apuntar-se a un dels dos dies. Com a novetat en les sortides, aquest any s’anirà a fer una partida de Paintball o Softpaintball (en cas dels menors de 14 anys) i també es farà, per primer cop, una sortida a fer kayac i snorkel a la Costa Brava. El preu de les sortides variarà segons l’activitat i es detallarà en l’apartat “sortides” del document adjunt.

Procés d’inscripció i adjudicació de places

Com a novetat, el procés de preinscripció es farà on-line a través d’un formulari disponible a la web www.joventut.montornes.cat/inscripcions a partir de dimecres 8 de  maig  i fins el dimecres 29 de maig a les 23:55. Només es pot omplir el formulari una vegada. En cas que algú ho faci més d’una vegada, utilitzant comptes de correu diferents, només tindrà validesa l’última inscripció. Es recomana fer la preinscripció amb els amics/gues per tenir el número d’inscripció consecutiu. Un cop fet el formulari, la preinscripció ja estarà feta, però això no vol dir tenir plaça per les activitats. A totes les persones que l’omplin els hi arribarà un correu amb el número pel sorteig.

Es mantindrà el sistema de sorteig en cas que hi hagi més preinscripcions que places. Cada jove tindrà un número assignat segons l’ordre de realització de la preinscripció.

Funcionament del sorteig i adjudicacions de places

El divendres 31 de maig, a les 17:30h, es realitzaran els diferents sorteigs de les activitats que comptin amb més preinscripcions que places. El número que surti al sorteig de l’activitat en qüestió serà pel qual es començarà l’adjudicació de places, i es seguirà un ordre correlatiu fins a arribar al màxim de places disponibles. Les places disponibles variaran segons l’activitat, el número d’organitzadors/es, d’educadors/es i de places reservades a joves amb Necessitats Educatives Especials.

Confirmació de places

El dilluns 3 de juny es penjarà en aquest apartat  el llistat d’adjudicació de places. El número de la preinscripció serà el número d’identificació del/la jove. Les persones que obtinguin plaça l’hauran de confirmar en el termini que es detalla en el següent apartat (inscripcions en primera convocatòria), portant tota la documentació necessària.

En cas que no es confirmin totes les places, s’avisarà a les persones en ordre de llista d’espera i s’obrirà el període de segona convocatòria d’inscripcions.

Els joves de fora de Montornès romandran en llista d’espera i tindran lloc en cas que quedin places disponibles després de la segona convocatòria d’inscripcions.

Terminis

  • Preinscripcions (virtuals): dimecres 8 de maig de 2024 fins al dimecres 31 de maig de 2024
  • Sorteig (en cas que sigui necessari): divendres 31 de maig a les 17:30 h a l’Sputnik i per instagram
  • Formalitzar inscripcions (primera convocatòria): dimarts 4 de juny fins al divendres 7 de juny
  • Formalitzar inscripcions (segona convocatòria): de dimarts 11 fins a divendres 14 de juny

La formalització de les inscripcions es centralitzaran al Centre Juvenil Sptunik. L’horari del CJ Sputnik és de dimarts a divendres de 16 a 20h.

+ Info a DOCUMENT ESTIU JOVE’24 , al WhatsApp 673 532 609 o al correu joventut@montornes.cat

També pots seguir a Joventut a les xarxes socials:

– Instagram @joventutmontornes

– Twitter @jovemontornes

– Facebook Joventut Montornès

– Tik tok @joventutmontornes