FOAM 4

Ja tenim aquí la quarta edició del FOAM, el Festival d’Oci Alternatiu de Montornès, activitat escollida a l’Assemblea dels Kosmos +18, els pressupostos participatius joves.

La jornada es realitzarà el dissabte 30 de setembre de 10h a 1h de la matinada al Centre Juvenil Sputnik i comptarà amb diferents activitats i amb la participació de diferents entitats del municipi: Oficina de Català de Montornès (@montornescpnl.cat), Clubs d’Escacs de Montornès del Vallès, Club Montornès de Futbol Taula – BFT, Valhalla – El Descanso del Guerrero (Asociación el Descanso del Guerrero, Comunidad de jugadores Wargames&Rol de Barcelona) (@edgvalhalla) i La 9a Ostland (@la9deostland).

Al llarg de tot el dia hi haurà espais lliures de jocs de taula, de videojocs (amb consoles més actuals i també retros) així com diferents partides de rol dirigides per membres de l’entitat de rol Valhalla – El Descanso del Guerrero (Asociación el Descanso del Guerrero, Comunidad de jugadores Wargames&Rol de Barcelona) (@edgvalhalla). També hi haurà una partida de Pokemon escarlata i purpura al llarg de tot el dia.

Obrirà el matí l’activitat el Paraulògic gegant organitzat per la Oficina de Català de Montornès. Simultàniament hi haurà l’aprèn a jugar a subbuteo i als escacs, amb ambdues entitats de Montornès, que s’allargarà fins a la tarda.

Donant el toc asiàtic, a les 13h hi haurà un quiz de cançons de K-pop i per dinar hi haurà ramen, gratuït i fins esgotar existències.

Pel que fa a tornejos de videoconsoles hi haurà del Mario Kart 8 deluxe (16h), l’Smash Bros Ultimate (19h), al FIFA’23 (22h) i al Just Dance (22h).

A les 18h es repetirà una de les activitats més esperades i que ha tingut molt èxit en les darreres dues edicions: el quiz d’anime amb en VictorMame (@victormame).

A partir de les 18:30h s’habilitarà l’espai de tir amb arc.

L’espectacle de role-playing en viu, espases, armadures, combats i “Ostias como panes” en format soft de #la9deostland es realitzarà a les 21h i convidem a la gent a que porti el seu sopar per gaudir d’ell.

Les inscripcions es realitzaran al mateix dia abans de començar l’activitat.

Per a més informació cal adreçar-se al WhatsApp 673 532 609 o al correu joventut@montornes.cat . També pots seguir a Joventut a les xarxes socials: