FOAM III

La tercera edició del FOAM, el Festival d’Oci Alternatiu de Montornès. Aquest es realitzarà el dissabte 1 d’octubre de 10h fins a la 1h del matí, al Centre Juvenil Sputnik.

La jornada comptarà amb diferents activitats i comptaran amb la participació de diferents entitats tant del municipi com de fora.

Obrirà el matí l’activitat d’ Scrabble gegant organitzada per la Oficina de Català de Montornès i posteriorment hi haurà l’aprèn a jugar a subbuteo i als escacs amb ambdues entitats de Montornès. Simultàniament hi haurà una exhibició de quidditch, el popular joc de Harry Potter amb l’Associació de Quidditch Catalunya .

A partir de les 10 i fins les 20h els i les participants podran posar a prova la seva força a la màquina del Gran torneig de les arts marcials amb @foolycosplay

A les 12h hi haurà una conversa sobre l’ús de les pantalles amb el youtuber Outconsumer i l’Ester de la Dimensió Crítica (Servei Crític).

Per dinar hi haurà ramen, gratuït i fins esgotar existències.

Tir amb arc i posteriorment el Show dels youtubers El Bleda y Vulvarde.

El K-Pop també serà protagonista de la jornada amb un Quiz de cançons (a les 13h) i un show de dansa amb les Haelium Nation (a les 19h).

A les 18h es repetirà una activitat que va tenir molt èxit l’any passat, el Quiz d’anime amb en VictorMame. A la mateixa hora hi haurà un aprèn a jugar al joc “La Guerra del Anillo”.

A les 19h hi haurà un torneig d’Smash Brosh Ultimate i a les 22 del FIFA23.

L’espectacle de role-playing en viu, espases, armadures, combats i “Ostias como panes” en format soft de #la9deostland es realitzarà a les 21h i en el qual convidem a la gent a que porti el seu sopar.

Les inscripcions es realitzaran al mateix dia.

Per a més informació cal adreçar-se al WhatsApp 673 532 609 o al correu joventut@montornes.cat . També pots seguir a Joventut a les xarxes socials:

-Web www.joventut.montornes.cat

– Instagram @joventutmontornes

– Twitter @jovemontornes

– Facebook Joventut Montornès

– Tik tok @joventutmontornes