Lloguer social jove

L’Ajuntament de Montornès del Vallès ha obert una nova convocatòria d’habitatge públic de lloguer per a joves. La convocatòria s’adreça a persones joves de 18 a 35 anys que resideixin a Montornès.

En aquesta ocasió es posa a disposició un pis de dues habitacions, situat en un 5è sense ascensor. La unitat de conviència podrà ser d’una a quatre persones.

Els i les aspirants han de complir els requisits com estar inscrits/es al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya (HPO) i disposar d’uns ingressos situats dins dels bàrems que estipula la convocatòria. També es tindran en compte factors com l’antiguitat al municipi o el nombre de membres de la unitat de convivència.

Els contractes de lloguer tindran una durada de 7 anys. S’establiran les quotes mensuals en funció dels ingressos de les unitats de convivència seleccionades, amb un màxim del 30% del total.

Tota la informació per fer el tràmit està disponible aquí .

Sol·licitud d’ajudes pel lloguer jove

Una altra convocatòria encara activa, fins el 12 d’abril,  són les ajudes de la Generalitat per al pagament del lloguer per a joves fins a 35 anys.

Tota la informació per fer el tràmit està disponible aquí

Per a més informació cal adreçar-se al WhatsApp 673 532 609 o al correu joventut@montornes.cat . També pots seguir a Joventut a les xarxes socials:

– Instagram @joventutmontornes

– Twitter @jovemontornes

– Facebook Joventut Montornès

– Tik tok @joventutmontornes