JAMM-on a l’Sputnik

El pròxim dissabte 5 de juny, arriba a Montornès la primera jornada animalista i mediambiental de Montornès, amb el nom de “JAMMon”. Fruit de les propostes juvenils Kosmos: Jornades Animalistes i Cuidem Montornès.

El centre neuràlgic serà l’Sputnik on hi haurà diferents paradetes d’entitats animalistes com també de joves emprenedors de projectes sostenibles i artesanals.

Començarem amb una jornada de neteja pels voltants de l’Sputnik que s’allargarà fins al migdia, moment en el qual, a l’Sputnik, hi haurà un taller de showcooking vegà i després un concert acústic del grup montornesenc Píharo.

L’Sputnik Gastrobar hi prepararà un menú vegà especial per aquell dia.

Per la tarda, a partir de les 16:30h hi haurà tres tallers simultanis: dos sobre reutilització de materials per a infants a partir de 5 anys i un altre de producció de cosmètica natural per a joves.

Més tard començarà un taller d’ensinistrament de gossos impartit per la Protectora de Parets.

Seguidament hi haurà una xerrada impartida per diferents entitats ecologistes com @latevamerda i @motnronesanimal i una desfilada de gossos en adopció (està per confirmar).

Es finalitzarà la jornada amb un improshow.

El diumenge s’acabaran les jornades amb la obra de teatreSi això és un cavall” un espectacle teatral, escrit i interpretat per l’actor Maurici Biosca entrades a: https://www.entrapolis.com/entradas/si-aixo-es-un-cavall-placa-de-margarida-xirgu-4

Per apuntar-se als tallers s’haurà de reservar plaça a: https://joventut.montornes.cat/inscripcions