Montornès Zombie 2

El dissabte 1 de juliol a partir de les 22h, tornarà la Montornès zombie 2, un joc de rol en viu de supervivència. Els i les participants hauran de sobreviure novament a una infecció zombie i hauran de superar les diferents proves que se’ls hi presentin. El joc es realitzarà per tot Montornès durant bona part de la nit. Els menors de 14 anys que vulguin participar hauran d’anar acompanyats per un adult.  Les inscripcions i el pagament es podrà realitzar per la web a l’enllaç www.joventut.montornes.cat/inscripcions o presencialment a l’Sputnik.

Gràcies als Kosmos hi haurà descomptes en el cost de la inscripció als i les joves de Montornès. Els primers en apuntar-se tindran descomptes més grans. Per obtenir el descompte s’hauran de posar en contacte amb el Departament de Joventut. El preu anirà dels 15€ als 25€, depenent dels descomptes que s’hi puguin aplicar.

Per a més informació cal adreçar-se al WhatsApp 673 532 609 o al correu joventut@montornes.cat . També pots seguir a Joventut a les xarxes socials:

-Web www.joventut.montornes.cat

– Instagram @joventutmontornes

– Twitter @jovemontornes

– Facebook Joventut Montornès

– Tik tok @joventutmontornes