Nou curs de la Mentoria!

A Joventut estem buscant mentors i mentores per participar a la quarta edició del projecte de Mentoria Jove.

Segons la Coordinadora de Mentoria Social, entitat que dóna suport tècnic en el projecte, un mentor o mentora és la persona que amb major experiència ajuda de manera voluntària a una altra persona amb menys experiència en el seu procés cap a la superació d’obstacles de diferents tipus. Els i les mentores guien, orienten i fan costat a les persones mentorades per a aconseguir els seus objectius.

La Salma Chourfi, una de les mentores del programa i impulsora de la iniciativa assegura queels mentors hem sigut un acompanyament positiu per a aquests joves; hem estat uns referents. El vincle que s’estableix amb aquests adolescents és molt efectiu, i els mentors també hem après i ens hem enriquit moltíssim”.

El perfil de mentors i mentores que s’està buscant és de joves d’entre 20 i 25 anys amb ganes d’acompanyar a un/a jove de  3r o 4rt d’ESO que es troba en el moment de tria dels seus estudis post-obligatoris, ja que hi ha joves que viuen aquest moment de tria i de canvi d’etapa amb angoixa i pors. Aquest acompanyament es realitza de manera presencial una hora cada quinze dies, en l’horari que les dues persones pactin i principalment als espais joves. Les parelles de mentoria reben formació i acompanyament per part del Departament de Joventut.

Els i les joves interessades han de tenir habilitats socials, ganes de participar i compromís per fer trobades quinzenals amb la persona mentora.

Elsi les joves que tinguin interès hauran de posar-se en contacte amb l’equip de joventut.

Per a més informació cal adreçar-se al WhatsApp 673 532 609 o al correu joventut@montornes.cat . També pots seguir a Joventut a les xarxes socials:

– Instagram @joventutmontornes

– Twitter @jovemontornes

– Facebook Joventut Montornès

– Tik tok @joventutmontornes