Presentació app “Family tips”

El Teatre Margarida Xirgu acollirà la presentació d’una aplicació mòbil perquè les famílies coneguin els riscos i avantatges de les pantalles. A més, el psicòleg Jaume Funes oferirà una conferència sobre l’impacte de les tecnologies en els adolescents.

L’app Familytips veurà la llum el proper 29 de febrer a la tarda al Teatre Margarida Xirgu, en la presentació d’aquesta aplicació per a dispositius mòbils que és fruït de les reflexions sorgides de les trobades de l’Espai de Debat Educatiu (EDE) del curs 2021-22 a Montornès. Les sessions estaven dedicades a l’ús de les pantalles, una qüestió que preocupa la comunitat educativa.

“Famílies, docents, educadors/es i professionals que estan en contacte amb infants i joves sovint tenen el neguit de com enfrontar-se a aquesta realitat. Hi ha moltes preguntes que ens fem: quina funció tenen les pantalles? Com les entenen infants i joves? En fem un ús correcte? Quins continguts son adequats? Hi ha un temps límit per edats? Entre demonitzar-les i utilitzar-les sense control ni consciència hi ha un terme mig?”

La presentació de l’app Familytips comptarà amb professionals del Crític, el Pla de prevenció en el consum de drogues, pantalles i riscos associats de la Mancomunitat del Galzeran.

L’acte comptarà amb la presència del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes, que oferirà la ponència L’univers digital i la construcció de la salut mental en els adolescents.

La proposta està recomanada per a famílies amb fills/es fins a 16 anys.

Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament al web entrades.montornes.cat

La sessió forma part del programa Eduquem i gaudim en família del 1r trimestre de l’any.

Per a més informació cal adreçar-se al WhatsApp 673 532 609 o al correu joventut@montornes.cat . També pots seguir a Joventut a les xarxes socials:

-Web www.joventut.montornes.cat 

– Instagram @joventutmontornes

– Twitter @jovemontornes

– Facebook Joventut Montornès

– Tik tok @joventutmontornes