Reformes del CJ Satèl·lit

Aquests dies s’estan duent a terme treballs de substitució del sostre, les parets i el paviment de la planta inferior de l’equipament. També s’està renovant la instal·lació de climatització, electricitat i comunicació de l’espai, així com l’enllumenat. Segons les previsions, els treballs acabaran a finals d’aquest mes.

Amb l’objectiu d’adequar les instal·lacions del Centre Juvenil Satèl·lit als usos actuals i millorar-ne el manteniment, l’Ajuntament ha impulsat una actuació de reforma de la planta inferior de l’espai.

Les obres, iniciades a finals de desembre, inclouen la substitució de fals sostre, el pintat de parets i sostres, així com la col·locació de nou paviment continu. També s’ha aprofitat per renovar les instal·lacions de climatització, electricitat i comunicació i canviar les lluminàries.

Els treballs són a càrrec de l’empresa B28 CONSTRUCCIONS, SL i tenen un cost de 48.396,07 € amb IVA. La durada de les obres és de cinc setmanes, així que, segons les previsions, finalitzaran a finals d’aquest mes.