Torna la JAMMON II amb Eurovisión i Silent Party

El dissabte 14 de maig el CJ Sputnik serà el centre neuràlgic de diferents activitats vinculades als Kosmos, els pressupostos participatius joves: la segona edició de la JAMMON i la Silent party.

Començarem amb un concert a les 12 amb El Ventilador, seguim amb barbacoa vegana, talleres infantils a la tarda, una Batalla de Xefs amb panera per la millor recepta. Taula rodona amb amb Zeroport, No ens Vendreu la Moto, Salavaguarda del Montseny i Calderí, una xerrada del Cau de Bosc i desfilada d’animals en adopció per la Protectora de Granollers.

A partir de les 21h es realitzarà Kosmovisión: un visionat d’Eurovision a l’amfiteatre de l’Sputnik que serà dinamitzat per les joves organitzadores de la jornada. No caldrà inscripció prèvia. Accés lliure fins omplir aforament. 

Quan finalitzi Eurovision serà el torn de la Silent Party, una festa silenciosa, en la qual els i les assistents podran gaudir de la música amb uns cascos i podran seleccionar la sessió de DJ que voldran escoltar. No caldrà inscripció prèvia. Accés lliure fins omplir aforament. 

Per a més informació cal adreçar-se al WhatsApp 673 532 609 o al correu joventut@montornes.cat . També pots seguir a Joventut a les xarxes socials:

– Instagram @joventutmontornes

– Twitter @jovemontornes

– Facebook Joventut Montornès

– Tik tok @joventutmontornes