Túnel del terror d’estiu

Arriba la segona edició del Túnel del terror d’estiu a Montornès, una activitat del Kosmos relacionada amb el terror pel proper mes de juliol.

Les entrades gratuïtes es poden adquirir AQUÍ  a partir del 25 de juny.

El túnel de terror, que es realitzarà el dissabte 2 de juliol a Can Xerracan a partir de les 22h. El grup de joves que lideren l’activitat han decidit tornat a repetir l’experiència del túnel del terror d’estiu després de l’èxit de l’any passat. La temàtica d’aquest any girarà al voltant d’un casament entre una parella: una d’elles és una científica que fa investigacions macabres. Alguna cosa se li ha creuat al cap i decideix utilitzar un sèrum del laboratori al casament…

El següent dimecres 9 de juliol es farà la Montornès Zombie a partir de les 22h. Un joc de rol en viu de supervivència. Els i les participants hauran de sobreviure a una infecció zombie i hauran de superar les diferents proves que se’ls hi presentin. El joc es realitzarà per tot Montornès durant bona part de la nit. Els menors de 14 anys que vulguin participar hauran d’anar acompanyats per un adult.  Les inscripcions i el pagament es podrà realitzar per la web a l’enllaç www.joventut.montornes.cat/inscripcions o presencialment a l’Sputnik. 

Com a recomanacions per l’activitat: que les persones assistents portin una llanterna. 

Les entrades seran gratuïtes i es podran adquirir properament a l’entrapolis. L’activitat no està recomanada per a menors de 12 anys.