VallRap a Montornès!

La Lliga Vallrap Battle és una iniciativa d’un grup de joves de Vallromanes, Montmeló, Vilanova i Montornès del Vallès per difondre i posar en valor les batalles de galls o freestyle.

Aquest gènere, que està molt de moda, consisteix en improvisar rap en el moment a través de paraules i temàtiques que l’organització ha preparat i que es projecten en una pantalla.

Després de les jornades a Vallromanes i Montmeló ha arribat el torn de realitzar les batalles a Montornès. Aquest dissabte 17 d’abril a les 18h a Montbarri els 10 joves freestylers tornaran a fer gaudir al públic amb les seves improvisacions i el seu estil sobre l’escenari.

L’activitat de dissabte comptarà amb tots els protocols de seguretat per la Covid-19, realitzant un control temperatura i accés. Per assistir cal reservar entrada a l’Entrapolis: https://www.entrapolis.com/entradas/vallrap-battle-montornes .

Serà obligatori l’ús de la mascareta a excepció dels rapers quan els hi toqui rapejar, que hauran de mantenir distància mínima de metre i mig. El públic s’haurà de seure de forma intercalada (les butaques no disponibles estaran marcades en lila).

La proposta compta amb el suport i la coordinació dels serveis de Joventut i Cultura de quatre municipis de la comarca. És per això que les nou sessions de la lliga Vallrap Battle es faran en diferents equipaments municipals de Vallromanes, Montmeló, Montornès del Vallès i Vilanova del Vallès fins al mes de juliol, coincidint la final amb l’Urban Art Festival, activitat sortida del Kosmos (Pressupostos participatius joves).